Pogoji poslovanja

Prijava na tečaj in plačilo

Tečajnik se lahko prijavi na tečaj preko spletnega obrazca, preko elektronske pošte, po telefonu ali osebno v pisarni podjetja Startus skupina d.o.o., Valjhunova 11, Ljubljana.

Kupnina za tečaj mora biti poravnana pred pričetkom tečaja.

Rezervacije brez vplačila veljajo 2 dni. Študenti in dijaki morajo za uveljavitev 10% popusta predložiti: originalno potrdilo o vpisu ali fotokopijo veljavne študentske izkaznice ali fotokopijo indeksa (izkaznico oz. indeks morajo imeti s seboj).

Brez dokazil o statusu študenta oz. dijaka se plača polna cena.

Odpoved tečaja

Preklic prijave po plačilu, razen v primeru odpovedi tečaja, ni mogoč. V primeru, da pa se tečaja ne morete udeležiti, ga pa imate možnost opraviti tudi v kasnejših rokih vendar najkasneje v šestih mesecih od prijave. V tem primeru nas kontaktirajte preko telefona 070 678 066 ali na elektronski naslov klub@sailsation.eu in pomagali vam bomo poiskati nov termin. Vplačanih sredstev za tečaj za spletne prijave v skladu z zakonodajo vrnemo v roku največ 15 dni po prijavi. Po preteku tega roka denarja ne vračamo. Vam pa v primeru, da se tečaja ne utegnete udeležiti, ponudimo novi termin.

Sprememba pričetka tečaja

Startus skupina d.o.o. si pridržuje pravico prestaviti pričetek tečaja iz objektivnih razlogov (višja sila, premalo prijav na termin). V tem primeru vam ponudimo nov termin tečaja. V kolikor vam noben od ponujenih terminov ne ustreza vam vrnemo denar.

Varstvo osebnih podatkov

S prijavo na tečaj udeleženec tečaja dovoljuje podjetju Startus skupna d.o.o., da njegove osebne podatke shranjuje, upravlja z njimi in jih uporablja: z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja, za potrebe priprave in izvedbe dejavnosti podjetja Startus skupina d.o.o., za namene trženja dejavnosti podjetja Startus skupina d.o.o., za namene trženja v uporabo posreduje svojim pogodbenim partnerjem. Tečajnikovi podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, pripadajo pa mu tudi vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Pošiljanje promocijskega materiala po pošti

Startus skupina d.o.o. pošilja po e-pošti svojim tečajnikom obvestila in promocijski material. Če tečajnik ne želi prejemati promocijskega materiala, nas mora o tem obvestiti pisno ali po elektronski pošti.

Odgovornost tečajnika

Tečajnik se tečaja udeleži na lastno odgovornost. S prijavo na tečaj udeleženec tečaja potrjuje, da je seznanjen(a), da kot udeleženec (ka) v programu nosi odgovornost za nezgodo oz. poškodbo sebe ali drugih udeležencev v programu in izgubo oz. krajo osebnih predmetov ter da v naštetih primerih nosi odgovornost za nastale stroške sam(a).

Programi

Na spletnem mestu tecaj-za-coln.si lahko najdete široko ponudbo kvalitetnih in dostopnih navtičnih tečajev. Cilj tečajev je pripraviti tečajnike na zagovor pred izpitno komisijo za pridobitev mednarodnega izpita za voditelja čolna ali izpita za VHF GMDSS postajo. Večji del ponudbe (tečaj za voditelja čolna, tečaj za VHF GMDSS postajo, tečaj celinske vode, tečaj mornar motorist in individualne tečaje) organiziramo in izvajamo v lastni režiji po večjih mestih v Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Domžale, Vrhnika, Cerknica itd.

Svojim strankam želimo vselej ponuditi celostno storitev na kvalitetnem nivoju. Zato manjši del ponudbe izvajamo v sodelovanju s poslovnimi partnerji, ki so strokovnjaki na svojem področju. V tem primeru podjetje Startus skupina d.o.o. nastopa kot posrednik pri prodaji navtičnih izobraževanj. Na področjih, kjer sodelujemo s poslovnimi partnerji je v ponudbi to tudi navedeno in stranki po izkazanem povpraševanju v imenu izvajalca za račun izvajalca pošljemo ponudbo.

E-mail: info@tecaj-za-coln.si